sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Weekend - what a wonderful word.

Vittu mikä ilima ollu koko päivän. Vettä tullu Esterin peräsuolesta. Jihuu, meikä niiiii rakastaa kevättä!
Ensinnäki, meikällä on heinänuha/siitepölyallergia mikävittuonkaan. Aamulla ko heräsin nii luomet oli hiekkapaperia ja silimät näytti siltä niinkö oisin koko viime yön veelly bongista savuja. Kärsä vuosi rägää namnam. Sitteku Esteri avas suolensa nii alako ONNEKS helepottaa..okei, kiitti Esteri.

edit: = tää ilma-angsti oli siis lauantailta! :D alotin tätä postausta jo lauantaina...... :D hyvä meikä..

Sitte toisena asiana tännää vituttanu Taru Sormusten Tyypistä -leffa. Oikiasti! Kuka vittu haluaa kattoa jottain saatanan hobitteja ja Klonkkuja ku ne seikkailee jossaki helevetin Mordorissa ja missälie?! No okei, nehän on vissiikuulemma ihan suosittuja leffoja, mutta ei meikällä jotenki oikeen nappaa koko idea. Kahen tolpan välissä on sykkivä silimä joka jotakitekkee jollekki vitun rinkulan kantajalle, okei? Siinä ei oo ees hyvännäkösiä näyttelijöitä. Paitti meikän mielestä se Klonkku on jotenki sulonen. Että eipäsen mitiä.


Tännää ollu jotenki hirviä angsti päivä. En tiä mistä johtuu, saatana. Kaikki on vituttanu ja ahistanu iha kerpeleesti. Vittu meikä muutes kirvaa palijon...upsii. Toisaalta mulla tekis mieli ottaa pikkuFifi kainaloon ja lähtä käveleen tästä. Tästä kämpästä, tästä parisuhteesta ja tästä koko vitun elämästä. Joo ei siinä mittää, onhan se ihanaa ku voi herätä vierestä ja nukahtaa viereen. Ei tarvihe kahestaa pikkuFifin kans nukkua. Mutta musta on jotenki alakanu tuntumaan siltä ettei se rakkaus oikiastikkaa riitä ennää. Tai siis jotenki kyllästyttää.. Taitaa se kummiski riittää <3
Tai ku mittään muutosta ei tapahu, no okei vähän muutosta on havaittavissa, mutta kummiski se pahimmat jutut ei koskaan muutu. Kesä tullee, mua pelottaa ihan helvetisti koko kesä. Mutta mutta, meikästä löyty semmonen pienen pieni osa joka uskoo, että kaikki menee ihan alright. Toivottavasti. :)

Sitten vähän ilosempiin muihin asioihin. Meikä toivoo että pääsen KOULUUN. Oikeesti wtf? Mullahan jäi amis kesken tossa ajat sitte ja sen jäläkee oon teheny hanttihommia, ahistunu, tuskastunu, lomaillu(lorvaillu), etsiny itseäni ja muita, haaveillu ja unelmoinu sekä tehny kaikkea turhimmasta turhimpaan. Ilman sitä paria kuukautta ennen koulun lopettamispäätöstä en olis tässä, omana ittenäni. Se oli todella sekavaa aikaa ja oon ilonenonnellinen että se on ohi. Toisaalta, joskus on kiva muistella kaikkea mitä tuli tehtyä.. ja salaa toivottu että kumpa ees yks päivä sais elää uuestaan. Tosin se kaatuis siihen ettei osattais päättää mikä päivä :D

Meigä giittää ja gumartaa! Gooooooooood night! :)

- Rebel stupid bitch

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Annahan tulla :)