tiistai 15. toukokuuta 2012

Kuulumisia rotankolosta

Muuttofiiliksiä. Tai siis, aattelin nyt kirjottaa semmosta perustietoa minusta ja meistä. Ollaan Sepon kans nyt seurusteltu yhtämittää jo kauan. Yli vuoden. Mutta häslätty ja säädetty ja seurusteltu aikasemminki. Melekonen vuoristorata tää meiän suhe. Ja pikkuFifi ollu mulla kohta vuojen. Vaikka pikkuFifi onki koko perheen koira nii kyllä mie silti sanon että se on mun. Mamman isopoika ♥ Se tuli mulle monen monen monen mutkan kautta. JEE :) Mehän Sepon kans asutaan virallisesti erilleen mutta kummiski yhessä ollaan ja asutaan sitte jommankumman asunnossa. Eihän meiän kummankaan asunnot mittää isoja ole, yksiöitä. Mulla taitaa olla isompi ja mulla on kylpyammekki!! :D Nyt kummiski ollaan muuttofiiliksissä, Seppo nimittäin muuttaa! :) Jee! Päässään tästä rotankolosta vege!

Tännää aamulla sain saatana sydärin, heräsin siihen ku ovikello soi. Mie ensin luulin että Seppo tullee töistä että jättäny avaimensa kotia tai muuten vaa halus säikyttää. No ei, eihän se Seppo ollu. Kurkkasin ovisilmästä nii herrajee sielä seisoo kaapin kokonen äijä ja pikkuruinen nainen. Mie sitte avasin oven: "Huomenta, oltais tulossa kuntotarkastusta tekeen.." .......glup! Kämppähän oli ko pommin jälijiltä. No päästin mie ne sisälle ja vähän aikaa ne pyöri ja kartotti että onko tää kämppä iha paskana. Ei ollu. Jonku lapun ne kirjotti että mikä on tärkein mikä pittää pessä, että jos sitä ei pese nii takuuvuokran menettää. Rasvasuodantinhan se.

Seppo sitte eilen mulle Lärvikirjan kautta koodaili ko se oli töissä: "Siehän voit huomenna sitte pakkailla..." joo, alanpa pakkailee.. "MIHIN MIE PAKKAAN? TASKUUNKO?" :D Onneksi Seppo on mukautunu elämään minun kiivaan luonteen kans. '

Nii! Ai rrrkele että meikää ketuttaa. Tässä meiän rapussa, samassa kerroksessa ku me (fuck) asuu semmonen nuori poika, no okei yli parikymppinen. Jos oikein muistan nii 22v. Me ollaan nimetty se Mopopojaksi. Nimittäin, tällä kyseisellä herrasella on joka viikonloppu uus tyttöystävä, alle 18v. Ja KAIKKI tän kaverit kulukee mopolla. Voi vittu sitä ku oot just saanu unen päästä kiinni nii alakaa tuossa pihalla se mopon pärinä..... Se poika on saanu paljon paljon kirjeitä tän rapun ilmotustaulun avulla. Millon on valitettu musiikista. Milloin MOPON PÄRINÄSTÄ. Mie en ymmärrä sitä, että miksi ne mopot pittää ajaa tohon ikkunan alle? Parkkipaikka on sitä varten. Saatana.

Huh. Palaillaan raskaiden asioiden ääreen illalla tai huomenna. Ehkä ens viikolla. PikkuFifi tahtoo ulos.

edit: Ette varmaa ikinä usko tätä, mutta MEIKÄLLÄ ON TYÖHAASTATTELU. Mullahan ei puhelin toimi, syystä jota en tiedä. (enpä vissii! :D) Ja sitte yhtäkkiä, FACEBOOKISSA mulle tullee viestiä työhommiin liittyen. Jihuuuuuuu. Meikä on niin mielissään.

ainii; ps. On niitä päiviä jolloin saat pyyhkiä/pessä ripulipaskaa sun koiran perseestä ja kintuista ja niitä päiviä jolloin tanssit riemuripaskaa pihalla ettei tarvi pyyhkiä sitä paskaa. :)

- xoxo Rebellion


3 kommenttia:

  1. WUHU, jee! Onnea duunijutusta.
    Nykyää on muute iha pirun vaikee saaha töitä. Liia vaikiaaa.

    VastaaPoista
  2. Jee kiitti! :) meikä nii mielissää oottaa! Vihdoinki _jotaki_ tekemistä. Nii muuten on ja välillä ku on käyny työhaastatteluissa nii tuntuu että niihinki on naamaraja.. (krhm stokka)

    VastaaPoista
  3. Joo peruss!
    Itekki kirjotin kolumnia täsä jutusta, vitutti niin paljo. Oon tänä kesänä hakenu johonki 90 paikkaan töihi :D Nii ei mitäää vittu

    VastaaPoista

Annahan tulla :)