sunnuntai 13. toukokuuta 2012

E L A stinen

Eräs ihastuttava bloggaajakolleegani Janina (oho, meikä osas! aattelin etten osaa tehä sillee että ku painatte tota Janinaa (::DD anteeksi likaisesta mielestäni J!) nii aukeais sen blogi. härrekoot oon velho) heitti tiskiin tälläsen ajatuksen "Elastinen on Suomen kuumin kesäkolli"... Oikiasti, wtf?! Mikä siinä nii pirusti kiihottaa? Se ihana kiiltävä kaljuko? Vai se (horppaa tykittämällä) kovasti reenaamalla hankitty sikspäkki? Ehkäpä ne polovissa roikkuvat katu-uskottavat Bronxin lökäpökät? Eijj ummarra. Ensinnäki, jokkaisella meistähän on omat miesihanteet, toiset tykkää kaljuista ja toiset liehulettisistä pojankoltiaisista. Ite en tykkää kaljuista enkä blondeista. Enkä niistä sikspäkeistä. Siksköhän mulla makkaa sängyllä kaljamahanen lävistetty tarhapöllö? Mutta oishan täällä kotoSuomessa VISSIIN ollu kuumempiaki miehiä?! Luulis nyt että "aikuset" naiset tykkää vähän miehekkäämmistä pojista ku joku vitun E L A ! Esim joku niistä Ruudun pojista? Hei, puolet (lue: kaikki muut paitsi Granlund) Leijonistaki on miehekkäämpiä ja kuumempia ku Elastinen. Vaikken lätkää seuraakkaan mutta kylläpä ne ihan samallalailla roikuu tuola Ilta-Lehtien ja -Sanomien sivuilla.

Mikä ylleensäki tekkee räppäristä artistin? Sekö että sun (surkeita) biisejä soitetaan Tivolissa? Ja pikkutenut luukuttaa siitä iPhonesta sun biisejä torinrannassa ja kiskoo sidua? Mun mielestä on paljon katu-uskottavampaa olla räppäri-Rebellion ku artisti-Rebellion. :D Ja eikö katu-uskottavuus kuulu jotensaki räppiin? Meikän mielestä ainaki. Korjatkaa jos oon väärässä, mutten oo koskaan esim. Stepasta sanottavan "artisti". Se on aina ollu räppäri Stepa. Ainaki mulle. Meikä aattelee että esim. Suvi Teräsniska on artisti. Ja OG Ikonen on räppäri. Ne on kaks niiiiiiiiiiiiiiin erilaista musagenreä. Mun mielestä on ehkä vähän halveksuttavaa sanoa OG Ikosta artistiksi. Idols tekee artisteja. Tätä mun mielipidettä ei varmaan kukaan ymmärrä, mutta toivon suuresti että tuolla jossain on joku joka ajattelee samallalailla ko meikä.

Ja ne Elastisen biisit, esim Jarruta, Syljen, Ovet Paukkuu. Jarruta -biisissä kerrotaan tytöstä joka on huuuooo-nokäytöksinen, Syljen -biisissä kerrotaan yksinkertasesti sylkemisestä. Ja noh, kaikkihan varmaa tietää Ovet Paukkuu -biisin. "Ei jaksa riidellä enää....." YÖK. Haluaisin iha mielenkiinnosta tietää että ketkä sitä on ees äänestäny kuumimmaksi kesäkolliksi. Varmaan ne edellisen postauksen teiniposset. Tssaahhahaha. Lyyäänkö vetoa että jos vaikka esim. Joku Ruudun pojista ois voittanu tuon tittelin nii se ois ollu Suomen Kuumin Kesämies?

Hiljenen taas hetkeksi mietittään maailman menoa, saattaapa olla että Rakas Blogini, tapaamme parin tunnin kuluttua. Tai sitte ei. Ja yritin kuunnella kyseistä "artistia" tätä kirjottaessani, en onnistunu.

- Suomen Kuumin Kärtymakkara Rebellion


8 kommenttia:

  1. HHAHAHAH :DD ei vittu oot paras. Kahavit lens näytölle.
    Kaikista surkuhupasin biisi on meikän mielestä fellastinen ja uniikin ( se kääpiö) ja tän spektin POJAT ON POIKII, PAUKUTTAA PALLEEII. Ei riittäny että biisi on susipaska, piti sitte tehä vielä paskempi musiikkivideo. Hahah vittu kuolen :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei...kiitos! :D joo, ainako se biisi kuuluu jostaki nii tullee heti mieleen Tivolin toinen toistensa kopioita olevat ihanat tanssijatytöt ja kuinka ne kovasti yrittää saaha biisin aikana persettä vispaamalla itelleen jonkun "kuuman" kesäkollin :D hyi vittu.

      Poista
    2. ja oi kiitos, oot alakanu seuraamaan mua! Kippistän sun kunniaksi tännää ehkä yhen....(12) :D cheers!

      Poista
  2. Joo sen verta asiallista tekstiä täälä, että pittäähän se seuraila! :D
    Pitäsköhän itekki kippistää. Light-siiderillä. Torinrannassa. Päissään. Ettiä kesäkolli itelle samalla siinä. Käyä stokkan yläkerran sohvilla lämmittelee ko tulee kylmä, tai mäkkärillä hakee euron juustoi. Ookko messisä? :DD

    VastaaPoista
  3. Ui saatana! tätä ei voi missata! kuunnellaanko sitte vaikka sun puhelimesta näitten "artistien" biisejä? ja laitetaanko legginssit ja jotku Ginan rätit niskaan? Tästä tulee niiiiiin superhuippu ilta! <333 :DDD

    VastaaPoista
  4. Ehdottomasti! Meikä laittaa GTN neonkeltasen muodottoman paskatopin ( sen lyhyimmän mallin, että pylly näkyy legginssien kans hyvi sillee;)
    GOT2BEEkeltanen lakka mulla onki lopusa, mut sitä voi käyä vaik anttilast hakee. Käydään myös ennen kesäkollin metästystä testaan kolmeekymmentä eri hajuvettä sotkkan lemuosastolla. Sillee saa kuulemma paremmi miehii ko tuoksuu hyvältä!
    BEST <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, meikä vois laittaa sellasen mustahapsutopin, you know napaan asti! Joo, siis Stokkan lemuostasto on parasta! Anttila kalpenee sen rinnalla! Hei tiiätsä ketää kuka vois hakee meille sit sitä Laittisidua? Mun on pakko saaha lämänpunasta tai vihreetä smarttia! Muita en pyge polttaa :/

      Poista
  5. en tiijä pitää keksii jotaiii:S

    VastaaPoista

Annahan tulla :)