sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Maailma muuttuu

Ei tämä ole tosi. Mun oli pakko tulla tallentamaan yks idea mikä mua suunnattomasti vit....harmittaa! Oikeesti tää juttu pelkästään harmittaa, ei vituta. Luin vuosi sitte yhen kivan naikkosen blogia, siis se oli sellanen lifestyle blogi jossa oli satunnaisia asukuvia ja ihania angstipostauksia sen poikaystävän kännisekoilusta ja siitä ku tili oli menny ja piti käyä pankissa nostamassa ainoat roposet tililtä että sai ostettua paketin puuroa. Siinä blogissa oli postauksia elävästä elämästä! Siks mää varmaan siihen koukutuinki nii pahasti silloin. KUNNES, tuli muutos. Blogin osotteeksi vaihtu "blogspotin" paikalle "indiedays"... Sen jälkeen postaukset on ollu tyyliä "Ostin 658€ maksavan kameran! Ja kävin Siperiassa Nokian uusien kumppareiden lanseerausbileissä. Oli huisii!" Ja päivän asu -kuvissa komeilee miljoona € maksavat rytkyt. Oikiasti. Ei mua kiinnosta lukkee sun siisteistä "OLIN TAAS TELKKARISSA"-skeidaa. Ja ei, en ole kateellinen. Voin sanoa suoraan että harmittaa vitusti että blogi muuttu huonommaks! Vaikka onhan ton indiedays -osotteen takana varmasti paljon hyviä blogeja. Mutta silti, mie niiiiin tykkäsin tosta blogista ja valvoin yön läpi aamuun asti vain että sain luettua koko postaushistorian yheltä istumalta. Enkä oikeesti ees tykkää indiedays -blogeista. Ei vaan oo jotenki "mun tyylisiä". Tai nehän on vissii jotain tyyliblogeja. Ei meikä tartte mittää tyylineuvoja, meikä kulukee niissä rääsyissä missä tykkään. Oli ne sitte mitkä tahansa. 

Onko muilla tämmösiä kokemuksia?

Ainii, ja mun on pakko vähän kertoa fiiliksiä tästä mun blogista. Aluksi, aattelin että no vitut tätä kukkaan lue. Täähän on vaan yks blogi tuhansien Oulu -hakusanalla löytyvien blogien suuressa joukossa. Silti! Mulla on (ainaki) yks itsensä paljastanut lukija, ihanainen Reetta! Ois mukavaa jos joku muukin uskaltais/haluais paljastaa identiteettinsä mulle! Ja joka aamu ku avaan netin ja kirjaudun Bloggeriin, nii mulla oottaa sielä nousseet sivun katseluluvut! Tännää aamulla olin tipahtaa tuolilta, herranen aika yli 80! Ja nyt se oli jo 110! Ja se ku mulle tuli eilen illalla ensimmäinen kommentti! Apua... Hui. Kiitos kiitos kiitos paljon! :) Osaatte piristää mua! :)

- Always fashionable Rebellion

12 kommenttia:

  1. Sellaset blogit on kivoja missä kerrotaan muustakin kun jostain luxus-elämästä, sellasesta elämästä mihin voi itsekkin samaistua.
    Jotkut varmaan ajattelee että saa lukijoita ja mainetta lisää jos alkaa kirjottamaan jostain ''glamour''-elämästä, vaikkakin se on just päin vastoin!
    Munkin kiinnostus blogeihin lopahtaa samantien jos postaukset alkaa olla pelkästään sellaisia että esitellään päivän asuja jotka on hankittu gina tricotista tai H&M:ltä tai vastaavasti jostain pirun kalliista putiikista mihin normi ihmisellä ei oo koskaan varaa mennä asioimaan. Toki sellasetkin on ihan kivoja joskus mutta jos niitä alkaa olla joka päivä niin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Susse, kiitos kommentista! Joo minäki tykkään sellasista missä kerrotaan oikeasta elämästä. Se on iha ok, jos esittelee blogissaan kuvia siitä ku on vaikka säästäny hirveen pitkään johonki merkkilaukkuun. Mutta se että alat tahkoamaan sun blogilla rahaa ja sun elämäntyyli muuttuu hetkessä siten että ensin oot köyhä mutta onnellinen ja kohta reissaatki mitä ihmeellisimpiin kissanristiäisiin ja oot telkussa ja blogissas ei muusta luekaan ku sun uudesta hienosta glamourelämästä. Ois mullaki varmaan huomattavasti parempi elämänlaatu jos ois rahaa ku roskaa, mutta oisinko sillon onnelline? En tiiä.. huih, mistähän tääki kommentti tuli :D

      Poista
    2. Raha on mukava lisä, mutta se ei kyllä onnelliseksi loppupeleissä tee, sen oon tässä kevään aikana huomannu:D

      Ja niin, seurasin/seuraan parin sellasen ihme pissiksen blogeja niin huomaa kyllä eron kun vertaa vanhoihin postauksiin ja siihen millasia tekstit on nykysin.
      Ei niissä oo enään mitään ideaa.Jokainen postaus kertoo siitä millaisia tuotelahjoja ne on saaneet niiden yhteistyökumppaneilta blogin ansiosta. Huoh!!

      Poista
    3. Niinhän se on :) kyllä se muuttuu huomattavasti ku alkaa teh yhteistyötä jonku firman kanssa tai blogi muuttaa indiedaysiin..valitettavasti yleensä huonompaan suuntaan. Mutta kyllä jotku tykkää, mutta minä en. :D

      Poista
  2. Ja tätä nykyä kaikki vähääkään hyvät blogit on pilattu jollain vitun NELLLY <3 hypetyksellä, ja kaikenmaailman kelloarvonnoilla ja muulla paskalla.

    Sitte just juostaa noissa kissanristiäisissä joisa ollaan aina skumppapäissään blogikollegoiden kanssa. Joka viikko kerrotaan jostain SUPERHIENOSTA blogiyhtiestyöstä, josta ei kuitenkaa saa kertoa sen enempää, koska se on maailman suurin salaisuus.

    Ittiä ei haittaa vaikka blogeissa esitellää jotai ostoksia ja safkaa. Itekki kirjotan niistä. Mutta jos antaa sellasen kuvan lukijoille, että syö vaan 5 kertaa viikossa ulkona hiirenpaskan kokosen salaattilounaan, ja ostaa LUISVITUNVUITTONIN laukkuja joka viikko, niin hohhoijaaa.
    Who cares, oikiasti :D

    Ite oon alkanu kiertää kaukaa nuo mainosluxuselämä-blogit.

    VastaaPoista
  3. Janina, olet (taas) kerran asian ytimessä! Mulla ei olis varmaan ikinä maailmassa varaa käyä joka viikko ulkona syömässä ei ees niitä mäkkärin herkkujuustoja (hyi vittu) tai muutakaan. Ja sun pitäis oikiasti lopettaa niitten ruokakuvien julkasu koska meikän konneen näppäimistö saa kohta varmaan jonku kosteusvaurion mun kuolasta. Että kiitos vaan! :D ja meikää ihimetyttää yks juttu; JÄRKKÄRI_PAKKO_. Jokkaisella pikkutytöllä/teinillä roikkuu kaupungilla kaulassa joku helevetin Nikon D1847t03 saatana, eikä ne osaaa ees kuvata sillä saatikka käyttää semmosta. Kai se järkkäri on nykynuorisolle pelekkä asuste. Mie en omista ees tavallista digidigi kameraa. huoh.

    VastaaPoista
  4. :D Hahaha, jep! Meillä on vaan tuo talon miespuolinen asukki niin järkyttävän intona tuohon ruuanlaittoon. Sivutuotteena tullee aina sitte otettua vähä kuvia.
    PITTÄÄHÄN MUN NÄYTTÄÄ KAIKILLE ETTÄ MULLO VARRAA SYYÄ JUUSTOKAKKUA JA KALARULLIA. Niin kerta :D

    Joo pittää olla järkkärit ja photoshopit. Ohan se vähän surullista, että nämä sisällöltään tyhjät, pelkkiä mainoksia olevat blogit ( KRHM NFV :DD) antaa niin paljo pikkutytsyille esimerkkiä siitä mitä pittää omistaa ja olla.

    kamala avvautuminen täälä :D Haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhha. arvaa! :D luin ensin että "mielipuolinen isukki" mietin että mitä vittua :D
      No okei, piä kuvas perkele :DD
      Joo, se ja se "esimerkki" minkä ne antaa on yleensä tosi paljastavia, helevetin rumia tai sairaan kalliita. Mietippä jollaki 13v tytöntylleröllä kesällä päällä jotku GTn napapaijjat ja massatuotantona tehdyt "niin erilaiset" farkkushortsit.. on kaunista, niin vitun hottia. JA sitte voiperkele, mikä ihme on se "DIY tuunasin tänään kolmet farkkushortsit jotka näyttää ihan GTstä ostetuilta mutta, oonkin tehny nää ite! vähän oon kätevä käsistäni" ....pliis.

      Poista
    2. oho, jäi välistä "lätkäsin pari niittiä näihin...eiks oo hianot!!!"...

      Poista
  5. kiitoksia huomion osoituksesta ja oon nyt ihan "virallisesti" tossa lukijalistalla, tässä muistin aikana nyt ku hokas ihan liittyäkin tuohon... ;D

    VastaaPoista

Annahan tulla :)