torstai 28. kesäkuuta 2012

tyyylsääää

Eilen tuli Elloksen paketti. Siellä oli ah-niin-ihana mekko ja ah-niin-ihanat kengät...mutta takkia ei. Sitte tsekkasin se lähetyslistan nii siinä oli että Jacka Svart toimitetaan 10. heinäkuuta. Eeeeih, se oli koko paketin odotetuin juttu! Mutta jos aletaan positiivisiksi nii ompahan jotaki mitä odottaa =) Arvatkaa mitä muuta tein tännää. Värjäilin vähän tukkaa, nyt on semmonen puna-musta. Ihan kivat nää on, mutta suunnitelmissa olis vaalentaa taas ja värjätä kirkkaanpunaseksi ja pidennykset. Mitä helvettiä mulle on tapahtumassa?! Tännää just tuli postissa KIILAKOROT ja MEKKO. Ja nyt kovvaa vauhtia suunnittelen pidennyksiä. whattafuuuck?! Ainii, ne poroleggarit ei oikeesti oo poron kuvia täynnä. Mikä on harmillista, mutta nii asiaan. Niissä on semmosia kivoja sahalaitakuvioita ja muuta hienoa ja ajattelin että ne sopis melkeenpä täydellisesti sen uuen takin kanssa yhistettynä johonki mekkoon/pitkään paitaan ja MAIHAREIHIN tai niihin uusiin peruskiilakorkoihin. Millon musta on tullu tämmönen joka miettii mitä laittaa päällensä ja päässä suunnitellu miltä mikäki näyttää mun päällä - tai miltä sen kuuluis näyttää? Ennen vettiin päälle semmosta mikkä tuntu hyvältä, ihan sama oliko ne kymmenen kokoa liian isot rupu/kotihousut vaiko musta leopardikuvioinen mekko... What a heck, i like these!

Miks otsikon keksiminen on aina nii pirun vaikiaa? Joskus, erittäin harvoin on otsikko mietittynä ennenku ees alottaa kirjottamisen. Ja loppujen lopuksi se koko päivän päässä ollu otsikko ei sovikaan mitenkään yhteen sen sun blogitekstin kanssa, vaikkei niillä oiskaan mitään merkitystä toisillensa mutta jotenki ei vaan natsaa. Tai sitte sulla on helevetin hyvä ja iskevä otsikko, mutta takki auki lopun postauksen kans. Mikäs siinä, voihan sitä pelkkiä otsikkojaki julkassa :D

Käytiin eilen porukalla hohtokeilaamassa, oli nii mukava nähä kaikkia pitkästä aikaa ku kaks assuu Tampereella ja yks tekkee töitä kokoajan eri puolilla Suomea, nyt ollaan saatu koko porukka kasaan VIIKOKSI! On nii huippua, suunnitelmissa ois huomennaki mennä keilaamaa. Viimeksi oltiin sielä Heinäpäässä ja nyt kokeillaan sitä Alppilan uutta. Jänskää!

Istun tässä väri päässä ja yritän saaha tämän tukan etes jonkunäköseksi. Se puna-musta oliki ihan pyllystä - värinpoiston jälkeen vaaleanpunanen/oranssi ei oikeen iskeny - nyt on semmonen punaruskia tai semmonen punertava.

- Hanna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Annahan tulla :)