perjantai 29. kesäkuuta 2012

Meikä on sinkku ny!

Pari pitkänpitkää vuotta sitä kesti, melekee täyet kolome. Yhteisestä päätöksestä on kenenkään huono valittaa. Eihän tässä nyt hypitä riemusta tasajalakaa, mutta kyllä mie voin sanoa että musta tullee nyt palijon onnellisempi - ehkä. Monesti ollaan luvattu että muututaan, yritetty muuttua, muututtuki ainaki vähän. Silti tapellaan samoista asioista, joka ikinen kerta. Ja mustasukkasuus ei oo hyvästä. Vaan pahasta.

Eihän tää mittää herkkua oo, se on mun paras ystävä ollu kauan aikaa, unikaveri ja tuki. Vaikka me sovittiin että joo pysytään ystävinä, ollaan läheisiä ja tekemisissä paljon ja puhutaan. Kaikkihan sen tietää ettei niin tuu tapahtumaan. Tää kesä siis oli meiän viimenen yhteinen. Itku silmässä tätä nytki kirjotan... Meillä on niin palijon yhteisiä hyviä muistoja, yhteinen koira ja yhteinen elämä viimeseltä 1½ vuodelta. Rankkaa tullee olemaan seuraavat viikot, mutta kyllä mie kestän. Muistoja pittää vaalia, näitä mie kannan koko loppuelämän mukanani.


Tuun aina rakastamaan tätä ihmistä, jollaki lailla, aina. Sillä on iso paikka meikän sydämessä ja sitä ei kukkaan vie pois. 

Meikä lähtee vettää kännit :D

- Hanna






1 kommentti:

Annahan tulla :)