keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Mä haluaisin olla sun kirpparilöytö.

Otsikon nimi tullee tästä biisistä Juhani - Kirpparilöytö

Tosiaan kävin sielä kirpparilla ja sieltä löyty vaikka ja mitä. Aivan törkiän siisti paita. Suunnitelin tässä viikonloppua ja tällä hetkellä ohjelmassa ois perjantaina tanssihekumat baarissa ja sitte myöhemmin la tai su pitäis lähtä Tivoliin.. Otin eilen varaslähön ja kävin siinä uusimmassa eli Mega Flipissä..HYI HELEVETTI.
Se oli jotaki nii kauhiaa mutta pakkohan siihen on toisenki kerran mennä :D Mulla on joku luulotauti, pelkään aina kaikissa laitteissa eniten sitä että ne mennee rikki tai tipun sieltä kyyistä ja kuolen. Huihui. En suosittele sitä kenellekkään. Vaikka meikäki on tämmöne rämäpää, koettu benjihypyt ja kaikki mutta kyllä mua pelotti siinä laitteessa. Ja sen jäläkee mun käet ja sormet ei toiminu kunnolla, oli varmaa joku adrenaliinipiikki :D

Tein tännää helekatin hyvvää ruokaaki. Omnom. Rakastan sapuskaa. Käytiin ostaan jalitsupeli ja viimeset pari päivää olkkarista huutanu autopelin äänet ja muutama "KIIHY SAATANAN ROMU!!" ja nyt sielä kuuluu pillin vihellykset ja hurraa huudot ja muutama "EEEEEIII!! MEE SINNE VITUN MAALIIN!!"..Hohhoi. Muistan sillonko "asuin" Marsun kans vähän aikaa samassa asunnossa nii telkkarista ei muuta katottukkaan ku sitä miten Marsu pelas. Ainaku olin tekemässä omia hommia nii kuulu vähän väliä "TUU KATTOO, VITTU TUU NYT KATTOMAAN ÄKKIÄ!!" ja jos en sekunninmurto-osassa ollu siinä kattomassa nii kuulu pettyny huokaus "ET SIE KERENNY"  ....jjjaaaa. Voin vähän kehassa että meikä on omiaan pellaamaan tappelupelejeä. Erityislemppari on Mortal vs. DC. Se on kaikista paras ja meikän lempparihahmo on siinä Kissanainen. Penskana pelattii pikkuveljen kans muutama matsi Tekkeniä..sillon oli kaks ohjainta. Matsien jäläkee ei ollu ku yks ohjain. Mulla meni vähän hermo ja meiän musta ohjain lens seinään ja siitä meni tatti paskaksi. RIP musta ohjain. In memories.

Buuujaa ei muuta.

- r,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Annahan tulla :)