tiistai 26. kesäkuuta 2012

Tunnustuksen aika

Meikän nimi on Hanna. Oon 19vuotias ja oon kotosin Sodankylästä. Aattelin alakaa julukasemaan julkasukelposia kuvia hetikku saan johdon haettua lainaan isoveljeltä.

- Hanna

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. En malttanu :D arvasin että oot ekana tai ainaki hyvänä kakkosen tähän jotaki huutelemassa :P

      Poista
  2. täh minä sen koskaa huutele mittää... ^^ ei vaa ohan se mukava laittaa kuvvaa ja kaikkea! sitte saattaa vaa tulla jossain vaiheessa se että mitä enään uskaltaa kirjoittaa...pidin itekin aikoinaan (no joo ajat sitten...) anonyymina ja se oli ihan toisella tapaa hauskaa, tuntu että enemmän ihan randomitkin luki ja kommentoi rohkeammin ja tietenki sai ite purnata maat ja taivaat :D vaan ei sillä, kannustan kyllä kovasti kaapista tulemista joka suhteessa!

    VastaaPoista
  3. JEIJ! Samoilla linjoilla ko Reetta, kaapista vaa ulos!

    VastaaPoista
  4. naiset naiset heiheihei!! miks tää VOIS kuullostaa siltä että oisin lepakkonainen? :D ei, en ole. Mulla on poikaystävä jolla on kikkeli. MUTTA tunnen vetovoimaa myös naisia kohtaan. Reetta JUU NOU! :p

    VastaaPoista
  5. :---D i know. sitäpaitti sun hellua tuntien tiedän että sillä on jotain kieroja homoseksuaalisia taipumuksia itelläki ;)) samassa veneessä olemme siis kaapista ulos vaan :D NONI HETKINEN MITÄ nyt meni ihan asian ohi!

    VastaaPoista
  6. jipii ootan innolla kuvia! :) mäki ajattelin ekana et josko alkais ihan anonyymina vetään tätä mut kun noita kuvia on kiva laitella.. nimeä en kumminkaa ajatellu ihan julkisesti jaella, vaikka kaikki varmaan senkin tietää. :D

    VastaaPoista

Annahan tulla :)