maanantai 30. heinäkuuta 2012

Very goooooood morning!

Huomenta siis kaikille, tasapuolisesti. Heräsin tuossa suunnilleen puolisen tuntia sitte, ku eräs laitto mulle viestiä ja oli jääny vahingossa äänet päälle. Ei se mitään! Kävin just varmaassa pyykkikoneen muutamaksi tunniksi, vein 2 jätesäkillistä vaatteita roskiin ja tän postauksen jälkeen hilipasen Hefen kanssa lenkille. Sain eilen imuroitua ja vallotettua tiskivuoren, jonka vilkasu sai minut masentumaan :-D

Mulla ois ihan hirveästi asiaa, en tiiä miks en vaan pysty kirjottamaan tänne mitään. En tiiä onko syynä se, että tätä blogia lukee sellasia ihmisiä joitten en haluais tietävän mun elämästä mitään, vaiko se etten oikiasti jaksa kirjottaa :-D On käyny mielessä semmosiaki ajatuksia, että mun bloggaaminen päättyis lopullisesti. Ei vaan tunnu enää hyvältä kirjottaa tätä. Kai tää on joku ohimenevä vaihe. Muutenki viime päivien fiilis on ollu aika alhaalla. Johtuneeko siitä, että "Frodo" eli S on intissä vai jostaki ihan muusta. Eilen K toi koiran, kävi oikeen sisälläki asti, hakemassa loput tavaransa täältä pois. Vihdoin. Mua alko niin paljon oksettamaan ja kuvottamaan pelkästään jo se että näin sen. Tuli niin paljon halveksuvia tunteita ja muuta pahaa siitä mieleen, että selvispä onneksi seki etten haikaile sen perään enää! Jos nyt semmosta on ees ollu, mutta eipähän  oo enää. Terveiset vaan niille/sille joka juoruaa tästä postauksesta sille, i dont care. :-)

Haluaisin niin palavasti ja innosta hehkuen kertoa teille herra S:stä, mutta taidan jättää teiät vielä tietämättömyyteen. Sen voin sanoa, että tää tuntuu helvetin hyvältä, uskomattomalta ja hienolta.

- Hanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Annahan tulla :)