sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kuulumisia ja muuta yhtä hienoa

Heipä hei, täällä taas! Sodankylästä palattu, ihmisiä suututettu, uusia ihmisiä tavattu ja Qstock '12 koettu! Alotetaanpa vaikka Sodankylän reissusta.

Sodankylän reissu.
Eli siis kaikkihan nyt vissiin tietää että oon sieltä kotosin, eli olin äitin luona lauantaista perjantaihin. Oli niin ihana nähä kaikkia ihmisiä. Ennen kaikkea rentouduin, join vaan yhtenä päivänä, kalastin, rullaluistelin ja muuten vaa hengasin äitin kans. Musta tuntuu että me ollaan jotenki taas lähennytty sen kans. Sillonko asuin vielä kotona niin me oltiin kokoajan ihan ilmiriidoissa, tai no ei ehkä ihan kokoajan mutta aikalailla suurimman osan ajasta. Mutta siis niin. Hengasin aika paljon pelkästään perheen kesken. Äitilläki oli alakanu loma justiin nii kerettiin kunnolla olla yhessä. Lenkkeiltiin joka päivä. Aleksin (pikkuvelijeni) kans katottii joka päivä vähintään kaks kertaa Napapiirin Sankarit -leffa...meinas tulla jo vähän korvista ulos mutta pikkujäbä tahto kattoa nii mikäs siinä :D Maanantaina sitte tirpasin pikku reenikännit, jonka tuloksena niin jäätävä rapula että oli pakko syyä kalaa, jota en koskaan syö! Äitin mielestä sillä lähtee rapula, niin se lähtiki. Käytiin lempparipoikieni eli Tonin ja Pasin kans kalassa, eihän me mittää saatu. Pojat rupes vielä kärtyämään tyhyjää...saatana. Isin autonki kävin pesemässä! Oon ollu toooodella reipas, kerranki :D

Ihmissuhteet.
Ennenku lähin Sodankylään, eli perjantaina vaihoin vappaalle yhen kamun kans ja suunnattiin Torinrannan kautta Kulumaan ja sieltä Dioneen. Enpä oo sen illan jäläkee palijon keskustellu kyseisen ihmisen kans, paitsi eilen ku yritettiin selvittää välejä... En oikee tiiä mikkä fiilikset siitä eilisestä jäi, mutta tavallaan helepotti ja tavallaan ei. Tai siis tiiän että oon tehny tooooosi kylymästi sitä kohtaan, mutta minkä minä sille voin. Me molemmat tunnettiin erillä lailla toisiamme kohtaan ja aina toiseen sattuu näissä asioissa enenmmän ku toiseen. Mutta niin, nyt vähän ilosempiin uutisiin. Oon tainnu ihastua, korviani myöten. Tai ainaki nyt tuntuu siltä. Mutta mietin sitä, että miten ihmeessä oon löytäny tommosen ihmisen. Kaiken sen paskan jäläkeen mitä silloin K;n kans oli, nii tuntuu että voiko tää oikeesti olla totta?  Pelkään/kuvittelen kokoajan että siitä alakaa paljastuun kaikkea paskaa ja se onki oikeesti ihan täys mister dick. Hengailtiin tän "Frodon" kans koko viikonloppu yhessä, se sattuu olemaan intissä vielä puol vuotta. Joku kouluttaja tms., kuitenki RUKin käyny...en ite oikeen ymmärtäny :D Sen voi todeta, että K on unohtunu täysin. Kokonaan. 

Qstock '12
Perjantaina ku Qstock alako, matkusin melekee 7h ja join 12h putkeen...Voin sanoa että olin ihan vitun kännissä. Lauantaina oli niin kamala rapula, että oksensin. Rapulassa oksensin, mitä mulle ei koskaan tapahdu. Jippee. Oli ihan perus Qstock -viikonloppu. Nähtiin ihmisiä, könyttiin kännissä, jnejne..

En jaksa nyt tän enempää jeesustella, väsyttää ihan pirusti. Ja vähän ikävä.

- Hanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Annahan tulla :)