torstai 27. syyskuuta 2012

Saatana

Joo ei vittu. Tässä mun naapurusto assuu aika palijon lapsia jotka päivästä toiseen - säästä välittämättä leikkii tuosa pihalla ja on äänekkäitä. Tottakai ne on äänekkäitä, ne on vittu lapsia. Yks näistä lapsista sitte istuskeli yksin rapun portailla ja katteli ku muut leikki. Kysyin sitte että miks se istuu yksin siinä ja kehotin menemään mukkaan leikkiin. Nii tiiättäkö mitä se kakara vastas?!

"Äiti on kieltäny mua leikkimästä isossa porukassa ku niistä lähtee liikaa melua."

MITÄ VITTUA. Eikö se oo saatana parempi että se sun reikäpääkakaras leikkii tuossa pihalla, ku että jossaki muualla ja saat olla huolesta soikeana että missäköhän se Pertti nyt pyörii ja kenen kans tjsp. En vittu ymmärrä. Ja sitte seki että ollaan nii vitun varovaisia niitten lasten kans. "elä syö sitä hiekkaa hyihyi" tai jotaki muuta typerää. Sitteku minusta tullee äiti jollekki onnettomalle pikku paskatykille, nii syötän sille hiekkaa ja pyörittelen sitä pihalla enkä siivoa kämpillä ku kerran viikossa. Nousee se saatanan vastustuskyky.

Tännää ollu helevetin huono päivä. Tunnelma kämpillä on niinku hirtettyjen kettujen talossa. Vituttaa.

1 kommentti:

  1. en miekään antais kovin sitä hiekkaa syyä jostain yleiseltä leikkikentältä, tiiä mitä paskaa sieltä löytyy. mutta tietenki jokanen penikka maistaa sitä, eipä kovin voi estellä. eipähän maista toista kertaa :D

    VastaaPoista

Annahan tulla :)