sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Paska päivä

Morjens! Perjantaina mun isoveli piti poikien iltaa vanhojen opiskelukavereittensa kans, joten mie houkuttelin kalijan avulla Katjan tänne. Katja toi tullessaan tunnelmaa ja viinaa. Meillä oli aivan huippu "tyttöjen" ilta, oikeestihan me siis ollaan munattomia äijiä ja seurustellaanki vielä...ainaki kännissä. Iltahan siis jatku sitte ns. oppipoikani Hekkiksen kyydittämänä Dioneen. Sielähän ei sitte viihytty ku just niitten illan-parhaimpien-biisien ajan. Otettiin kimpsut ja kampsut ja lähettiin Wanhalle Paloasemalle Bossanovaan. Jono oli ihan järjettömän pitkä, mutta eipä siinä menny kauaakaan ku päästiinki sisälle. Ja siellä viihyttiin (kai) parin lonkeron ajan ja pari biisiäki tuli jamiteltua siinä. Tavattiin myös tuttuja, kavereita ja ystäviä. Oijjoij...
Sitte kutsu käviki jo Hevimestaan... Oi miksi, oi miksi mie en lähteny sielä Bossanovasta suoraan kotia? Hevimestassahan tuli taas juotua, juotua ja juotua. Sielä oli Marko ja sen opiskelutoverit. Ja mie lähin vielä jatkoillekki. Yleensä tuntuu, että ois pitäny jättää se viiminen olut juomatta. Seuraavana päivänä mulla tuntu, että ois pitäny jättää ne viis (5) viimestä juomatta. Pahin rapula - ikinä. Onneksi ens viikonloppuna ei tarvi lähtä hippasille, oon luvannu olla koko viikonlopun naapurin kotona lemmikkivahtina.

Lauantai meni rapulaa karkotellessa ja tää päivä meni saa hengaillessa. Näin muutamaa kaveria ja oli iha kivaa. Paitsi, että musta tuntu kokoajan että oispa mulla laput silimillä. Kaikki ärsytti, jokainen vastaantulija ärsytti, lähikaupan lempparimyyjäki ärsytti... Huono päivä. Vitun paska päivä.

- Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Annahan tulla :)