sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Heipäsen heipä hei vain

Morjens pitkästä aikaa :) molen pitäny hiljaiseloa tän blogin puolella nyt jonku aikaa, teitä varmaan kiinnostaa syyt? Noh alotan nyt ihan ensmäisestä syystä.

Muutto.
Miehän siis tempasin laukun olalle, suuntasin päättäväisesti juna-asemalla eräs raikas kello viijen aamu noin puolisentoista kuukautta sitte. Miehän tulin tänne vain viikon lomalle, mutta kappas, nyt meikä painaa duunia ja nukkuu...ja juopottellee. Ongelmisa oon taas uinu, mikä siinä on että meikä ossaa aina joko itte keittää kunnon sopat tai sitte mie jouvun johonki soppaan :D ra si tt a va a. Asun siis tässä äitin kans, linnottauvvuin tuonne vappaana olevaan yläkertaan, sen se on näkönenki että meikä tuli takas. Miksei äidit ymmärrä että tavarat/vaatteet/unameit löytyy paaaljon helpommin ku _kaikki_ on lattialla sekasin. Kaikki siis sanan varainaisessa merkityksessä, laskut, paperit, vaatteet, purkitpurnukat, hajuveet, kaikki.

Tiiättäkö kuinka tyhymältä tuntuu herätä ma-pe viikosta toiseen joka arkiaamu klo 5?! Vain sen takia että meet aamuvuoroon, joka kestää tunnin... No, itteppä olen vastaavaksi luppautunu nii pittää myös olla. Kello on 05.23 ja meikä istuu aamukahavilla, ennen en ees juonu kahavia. Muuttuu se maailma näköjään tääläki.. Nii siis asun nykyään Sodankylässä, joten no worries bitches in Oulu, en oo sekottamassa pakkaa ennää :P josta tuliki mieleen, kohta tullee uuet solttupojat :):):):):):)

Tässä on tapahtunu hulluna asioita, joten pakko postailla tällee asia kerrallaan.

1 kommentti:

Annahan tulla :)